Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Tantra Kursus i massage, erotik og kærlighed - en genvej til et bedre liv

Tantrakursus for par og singler.

Dette tantra kursus er for dig og din partner, der vil udforske fryden og glæden ved at give hinanden tantramassage. På tantrakurset både giver og modtager du tantramassage. Når massagen foregår, fokuserer deltagerne på deres egen partner, så selv om du er lidt genert ved at være nøgen, kan du være tryg og afslappet på kurset.

Selve tantra massagen bliver guidet, så du kan slappe helt af og blot følge instruktionerne mens du giver din partner massage.

Få et sjovere parforhold

Et godt tantra kursus handler om at slippe spændinger, så den erotiske energi kan flyde mere frit, og kærlighedens højdepunkter kan løfte dig højere op.

Kære Happy

Tak fordi du har lært mig nogle super gode tantra-massage tankegange og teknikker. Jeg bruger stadig den viden, du gav mig. Du er desuden en af de allerbedste terapeuter, jeg har brugt, rolig, nærværende og lynende dygtig til at overskue en sorg eller situation. Knus Karen
Du er sød Karen - tak for din ros :-) Ha' en dejlig sommer. Happy

Få en fantastisk aften sammen

Kæresteforhold og parforhold skal plejes med mange gode oplevelser. Tantrakursus er en perfekt aften for dig, der gerne vil udforske kærlighedens mysterier. Tantrakurset foregår centralt i Århus eller København, og du har ikke brug for at tage noget med. Der er frugt og juice, friske lagener og massageolie. Kurset er åbent for alle par som ønsker at opfriske kærligheden mellem dem. Det er en fordel hvis du i forvejen er tryg ved at give og modtage massage, og en fordel hvis du har mediteret tidligere eller lavet yoga, taichi og lignende.

Du og din partner giver hinanden massage på kurset

Vi bruger et par timer på inspiration, små øvelser og en god hjertelig snak om tantra. De sidste 3 timer af kurset giver du og din partner hinanden massage. Du har ikke brug for at huske en hel masse komplicerede greb og strygninger, og der er ikke behov for at du på forhånd ved alt om massagen. Tantra massagen bliver guidet, så du kan lytte og slappe helt af, mens du giver massagen til din partner.

Nyd hinanden, med hinanden

På tantra kursus lærer du en grundlæggende tantra massage, som du kan bygge videre på bagefter. Kurset foregår i en tryg atmosfære med respekt og omsorg for alle mennesker, og alle følelser.
Både manden og kvinden modtager en hel tantra-massage fra fødderne og helt op til ansigtet. Det er normalt og helt okay at blive opstemt og nyde massagen langt ind i kroppen: Nyd hinanden, med hinanden.

Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.