Mobil Lykkelig Forside Bestil tid hos lykkelig Gavekort Priser Videoer Ambjørn Spørgsmål Telefon Ambjørn: 26 13 41 11

Video om tantrakursus i København og Århus Tantra-kalenderen Forberedelse til tantramassage Tantramassage guide Massage af kvindens køn: Yoni-massage Massage af mandens køn: Lingam-massage Prøv en erotisk tantra-massage for kvinder i København eller Århus

Massage af mandens køn: Lingam-massage
På tantrakursus lærer kvinden at massere mandens køn på en afslappende og pirrende måde.

Elsk mandens lingam med hele din krop og hele dit væsen
Lingam-massage handler om at værdsætte og elske mandens lysfyldte 'tryllestav'. I tantra kalder man mandens køn for lingam, og man kigger på pikken som en kanal fuld af kreativ energi og fryd.
Lingammassage har den dybe, indre forløsning som mål. Det kan være din mand får udløsning når du har masseret ham et stykke tid. Det er ikke forkert, men massagen slutter, og din mand går glip af mere nydelse, som lingam-massagen ellers kunne give ham.

Sådan masserer du mandens køn
Hæld olie i hænderne, og vær også gavmild med olie på penis-skaftet og rundt om pungen. Ganske blidt masserer du pungen og lysken - ikke for at ophidse, men for at skabe yderligere afslapning i området. Masser også ovenfor penis på marsbjerget, og massér mellemkødet der går fra pungen til anus. Giv dig god tid, og varier gerne din hastighed undervejs. Skub blidt lingam fra side til side. Klem den blidt. Elsk den i dit hjerte.

Vær ikke nervøs hvis lingam bliver slap
Masser pikhovedet og siderne af penis, og masser kødet mellem pungen og anus. Hele mandens køn er forbundet med tusindvis af nervetråde til alle dele af din mans krop. I virkeligheden får han nu en utradtionel form for zoneterapi. Der kan være steder på pikken som ømme, og steder som er anspændte. Løsn spændingerne blidt. Hvis pikken bliver mindre hård, så er det fordi massagen går dybt ud i din mands krop. Tag det ikke tungt - lingam kan blive stiv og slap i sit eget tempo.

kære ambjørn, tak for en rigtig dejlig massage-aften i mandags - det var godt at opleve din dygtighed og seriøsitet - ikke mindst var jeg imponeret over din evne til at guide massagen - god stemme, stemmeføring og ordvalg - rigtig godt og professionelt. Og hvis jeg på et tidspunkt får sparet sammen til en massage, er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg skal bestille den, kærlig hilsen karen
Kære Karen, Det var rart du var med på kurset. Jeg synes det var en fantastisk aften! I var alle 10 seriøse og åbne i hjerterne. En god samling mennesker, og jeg nød meget at være i jeres selskab. Du er naturligvis altid velkommen til massage :-) Ambjørn
Skriv en hilsen i gæstebogen

Brug din krop, dit hår, dine bryster, din mund
Hvis din mand bliver meget opstemt, så giv ham yderligere nydelse ved at lade håret glide hen over lingam. Du kan kysse lingam, og du kan massere den mellem sine bryster. Lad manden blive meget ophidset, og sæt dig overskrævs på ham. Træk energien fra hans køn, op i maven og op på skuldrene. Træk energien rytmisk som et hav der skyller opad mod hans ansigt. Du kan ride ham og massere lingam med din yoni, mens du lader energien skylle opad i ham - eller du kan lade dine ydre kønsdele stryge og kærtegne henover hans kønsdele. Hvis han får udløsning, går massagen i stå. Så lægger du dig ned i armhulen ved siden af hans brystkasse og giver ham et kys. Vær tavse sammen.

Afslut massagen med putning
Når din mands pik er blød og afslappet, og du mærker at hans krop lever helt ud til fingerspidserne og ned til tæerne, kan du afslutte massagen. Måske har massagen virket så godt på din mand, at han har lyst til at ligge og kæle og putte sammen med dig.

Find din egen form for lingam-massage
Der er mange måder at massere lingam - dette er bare ét forslag. Find den måde som både du og din mand kan lide - det der passer til jer.

Tantrakursus koster 1250 kr./pers. for 5 timer. Tag din partner med til tantrakursus i København eller Århus, og få en hjertelig oplevelse sammen.
Se tantra-kalenderen
med ugens kurser


Tag din kæreste med til kurser på lykkelig.


Flere veje til lykkelig.dk
 Angst  Clairvoyance  Depression  Sjove foredrag  Inspiration  Spirituelle kurser  Lykkeaften  Lykkekursus  Massage  Psykolog  Sexglad  Tantramassage  Tantrakursus  Tantra Wellness  Privat tantra workshop

Ambjørn
Tlf. 26 13 41 11
9-21 alle dage
Lykkelig København
Grundtvigsvej 27,
1864 Frederiksberg
Lykkelig Århus
Montanagade 29,
8000 Århus
Lingam-massage   Vilkår for denne hjemmeside © Christophani Communication
The fast, free and friendly   © 2021 Lykkelig   Historier   Ambjørn på Google+