Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Hvad er lingam-massage?

Mandens lingam samler sig om mellemkødet, pungen, lemmet, penishovedet, samt marsbjerget. Lemmet, penishovedet og marsbjerget er udtryk for hans maskuline side. Med den side vil han påvirke verden og forplante sig selv og sin energi. De øvrige dele af lingam er udtryk for hans feminine side hvor han nyder at mærke verdens kærlighed trænge ind i ham.

Massage af lingam, hvordan?

Din mand mærker din intention. Nogle mænd har oplevet kvinder give massage til kønnet uden at kvinden havde lyst. Hun kærtegnede hans køn med hænderne og munden, men gjorde det mest for mandens skyld, for at gøre ham glad.

I tantra er det bedst hvis du som kvinde lader være med at gøre noget for mandens skyld. Du kan massere hans lingam fordi du selv synes det er dejligt. Din egen nydelse er en god intention i massagen.

Hvordan kan kvinden nyde at massere lingam?

Det handler om kærlighed. Derfor kan man lige så godt spørge: "Hvordan kan man nyde at klø en kat bag ørene?" Eller hvordan kan man nyde at lade sin hånd glide hen over græsstrå eller et stykke velour-stof? Eller nyde at mærke solen på sin hud?
Nydelsen kommer automatisk når du mærker kærligheden strømme fra dit hjerte og ud til mandens lingam.

Hvordan gør man praktisk?

Masser mandens inderlår. Du masserer fra knæene op mod hans lyske, til højre og venstre for pungen, for at gøre ham ophidset. Hvis han får for meget energi, kan du trækker fra kønnet og ned i benene, eller trække energien op i brystkassen og ud i armene.

Hvis du masserer inderlårene op og ned, sker der ingenting af betydning. Gå op for at give kønnet mere energi, og gå ned for at fjerne energi fra kønnet.

Massér mandens pung med dit hår, fingerspidser, dit åndedræt, din mund, dine læber, din tunge. Du kan også massere hans anus, hvis du ønsker at svække hans kontakt til den maskuline power og gøre ham mere feminin. Nogle kvinder har stærk kontakt til deres maskuline side, så det kan passe godt ind i deres forhold hvis manden er mere forbundet med sin feminine side.

Massér lemmet. For at skabe rejsning samler du hånden om penishovedet og skubber ned mod roden af lemmet. Du kan gå den anden vej, fra roden og op, for at fjerne energi i hans lem. Massér ind i siderne af lemmet og fjern de psykiske spændinger som manden lagrer i lemmet og penishovedet.

Når manden er blevet meget ophidset kan du massere lemmet op og ned. Inden han får udløsning trækker du energien ned i fødderne, eller op i brystkassen, halsen og ud i armene. Derefter falder hans erektion.

Bliv ved indtil han får udløsning eller orgasme.

Udløsning eller orgasme

Det er dejligt at få udløsning, man bliver afslappet bagefter, men ikke specielt klog af det. Mange mænd fokuserer på at få udløsning fremfor orgasme, og det er lidt synd fordi de fleste kvinder synes kloge mænd er frække hvis de samtidigt er fulde af begær og handlekraft.

Du kan se din mand får orgasme, når han spjætter og sitrer og får blanke øjne, giver slip på kroppen, slipper sit begær, falder sammen. Måske græder han også, eller bliver helt stille.

Orgasmen er en befrielse der holder resten af livet. Udløsningen kræver fornyet tilfredsstillelse igen i morgen, eller om en time.

Lær lingam-massage

Du kan lære lingam-massage på et tantrakursus for par. Glæder mig til at se jer.

Der er også kurser for kvinder der ønsker at lære at give lingam-massage, men som mangler en partner at øve sig på.

Har sådan en lyst

til at takke dig for en vidunderlig oplevelse igår. Jeg har en indre ro som jeg ikke har oplevet længe og en fornemmelse af min egen krop som skræmmer mig lidt. Du har fået sået et lille frø i mig om at jeg er "god" nok som den jeg er. Det er et fantastisk talent du har. Nærværende og helende for krop og sjæl. Jeg håber at få mulighed for endnu et besøg engang i fremtiden. Kh. Stine
Kære Stine. Tusind tak for din tilbagemelding. Det er godt at høre :-) Du er meget velkommen en anden gang og gå dybere. De bedste hilsner fra Happy

Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2020 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.