Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Sommertantra

Tantra, ferie og massage

Sommertantra.dk handler om at holde ferie med sin elskede, og samtidig lære at give hinanden tantramassage. Normalt er det varmt og solskin, men ellers er vi bare indenfor foran brændeovnen, det er også hyggeligt.

Vi holder tantrakursus hvert år når det er sommer i Danmark. Det er små hold, det er godt humør, all-inklusive. Hold ferie med den du elsker, og lær tantra med hinanden. Vi er ikke hellige, fordi det er budhistisk tantra hvor der er plads til dig præcis som du er. Vi har masser af penge til mad, så fortæl hvis der er noget du bare skal have hver dag. Maden er fortrinsvis økologisk. Normalt spiser vi kød og grøntsager. Vin, te, kaffe, sodavand, øl. Fisk er også godt. Frugt og nødder, chokolade. Hvad du har lyst til.

Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.