Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Næste kursus Århus: Tantra for par Lær at give og modtage en hel tantramassage
Lørdag 21. September 2019 kl. 15:00-18:30   1400 kr. pr. person > Tantrakurser for par og singler

Tantra kursus for kvinder

Lær at modtage tantra massage, eller lær at give tantra massage

Kære Happy, Jeg græd

af lettelse i bilen. For første gang i mit liv føler jeg mig hel og samlet, som om tantramassagen fik mig til at opdage mig selv på en ny og ukendt måde. Det holder jeg meget af. Tak! Kærlig hilsen Cecilie
Kære Cecilie, Du er dejlig at give massage, fordi du er modig og fokuserer på at slappe af i kroppen. Glad for at du føler dig mere hel :-) Happy

Er du single kvinde og vil på tantrakursus?

Du kan vælge mellem to typer af tantrakurser, når du er single kvinde, hvor du mærker dig selv mere, din seksualitet, dine varme følelser og din power som kvinde. På det ene kursus lærer du at modtage en tantra massage, og på det andet kursus lærer du at give tantra massage til en mand.

Vil du lære at modtage, eller vil du lære at give tantra massage?
De to kursustyper varer lige lang tid og koster det samme, så mærk efter hvad du har lyst til at lære.

Modtage eller give massage?

Ring hvis du har spørgsmål, og tjek oversigten over tantrakurser for kvinder. Hvis du kommer fra København kan jeg anbefale et af byens hoteller. De har rimelige priser, og så er du fri for at stresse over at rejse hjem samme dag.

Tantra handler om at mærke sig selv i virkeligheden, få mere integritet og mere glæde ved erotik og kærlighed. Dit tantrakursus er en livgivende oplevelse fyldt op med intimitet, nøgenhed og hengivenhed. Her får du mulighed for at opleve en stærkere forbindelse til din indre power og din seksualitet, hvis du vil.

Du mærker varmen i din seksualitet

Med dit tantrakursus kommer du tættere på at føle og mærke dig selv dybere. Kvinder er taknemmelige for at opleve varmen i seksualitet, kærligheden og hengivenheden. Tantramassage vækker lysten og erotikken dybt nede i kroppen, men skaber også power i hverdagen når seksualiteten bliver mere frigjort.

Kære Happy


Jeg har virklig set frem til din massage, og jeg burde måske have glædet mig istedet for - fordi det var virkelig en dejlig oplevelse - som jeg ikke ville havde været foruden! Ja, jeg må erkende at jeg nød hvert sekund - og du ser mig snart igen

Knus Camilla
Kære Camilla, Du var så dejlig at massere. Din krop og din sjæl tog imod nydelsen i store drag, og så er det dejligt at være massør. Glæder mig til at give din krop mere nydelse. Happy

Nyd din oplevelse uden stress

Der er ingen stress i tantra, fordi der er intet traditionelt mål med massagen. Du må alt, men skal ingenting. Du føler hvad du føler. Måske bliver du meget ophidset, og det er okay. Måske falder du i søvn, det er lige så okay.

Det er dejligt hvis du er spirituel anlagt, måske dyrker yoga og generelt er et empatisk menneske, men du kan slappe af fordi tantra stiller ingen krav. Tantra handler om at værdsætte det vidunderlige som alle mennesker indeholder. Alle mennesker er smukke, alle rummer vi det vidunderlige som tantra skaber en dybere forbindelse til.

Udløsning af energi eller befriende orgasmer

Det er fint at få udløsning af sin energi i løbet af kurset, men hensigten i tantramassage er mere i den spirituelle og personlige retning. Fordi hver gang vi bliver seksuelt tilfredsstillet, så er vi sultne igen i morgen.
Det er langt bedre at få en orgasme som varer resten af livet.

En orgasme er mere stille og fin, sammenlignet med udløsning af energi. Orgasmen er et suk. En rørt tåre over at mærke sin sjæl, krop, sind og seksualitet samtidigt. En lettelse over at være elsket som menneske.
Vi må gerne blive meget ophidsede og få udløsning af vores energi, men tantra kan give mennesket en befriende orgasme, hvilket giver os så meget mere power i hverdagen.

Tantramassage healer nydelsen af erotik

Generelt er det manglen på dyb forbindelse mellem os, der skaber de største vanskeligheder i parforhold og sex. Gennem et tantrakursus i at give eller modtage tantramassage, lærer vi at være forbundet med os selv og et andet menneske samtidigt. Vi holder fast i forbindelsen, uden hverken at please den anden eller miste forbindelsen til vores egen lyst.

Med tantra tager vi kontrollen tilbage i vores liv, fordi vi kan mærke os selv og vores integritet bliver stærk.

Hej Happy.

Du skal 1000 tak for en utrolig dejlig tantramassage. Din behagelige væremåde gjorde, at jeg følte min helt tryg og kunne give mig helt hen og nyde dine fantastiske hænder i fulde drag. En meget intens oplevelse som får smilet frem, når jeg tænker på det.
Kærlig hilsen
Birgitte

Kære Birgitte, Du er nem at give massage til, fordi du er tilstede, slapper af og nyder berøring. Håber at se dig igen en anden gang til tantramassage, hvor vi kan fordybe massagen yderligere. Happy

Sådan foregår et tantrakursus for kvinder

Tryghed og kærlighed er grundlaget for tantra, men det er også godt at være ren, glad og veludhvilet. Hvis du føler dig utilpas på dagen, eller har fået din periode, så bare ring og udskyd kurset til en anden dag. Det er du velkommen til.

Du får et bad inden kurset. Du kan bade alene, eller den mandlige underviser deler et baderitual med dig som viser respekt for hinandens kroppe, accept og medmenneskelig kærlighed.
Man er nøgen under den praktiske del af kurset.

Vælger du at lære at give tantra massage, lærer du at massere hele mandens krop, ben, baller, lingam, ryggen, brystkassen. Til massage af manden vil der være en kvindelig underviser som viser dig fremgangsmåden.

Hvis du har lyst til at øve dig i at modtage en tantra massage, bliver hele din krop masseret af en mandlig underviser. Det det vil sige dine arme og ben, din yoni, mave, bryster, ansigt, hals og ryggen, ballerne.
Hvis du har ønsker det, kan en kvindelig underviser være til stede så du får en 4-hånds massage.
Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2019 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.