Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Næste kursus Øen Mors: Sommertantra 2021 Kursus 1: Tantra massage med kærlighed og begær
Søndag 25. Juli 2021 kl. 13:00 - Tirsdag 27. Juli 2021 kl. 13:30   2650 kr. pr. person
8 pladser tilbage - Læs mere

Tantra kursus for kvinder

Lær at modtage tantra massage, eller lær at give tantra massage

Tantra massagen Jeg

modtog af dig igår var vidunderlig, både for min krop og min sjæl. Din skønne maskuline energi kaldte en længe gemt ur -lidenskab frem i hele min væsen. Glad for, at opleve og møde dig Lys og kærlighed herfra Vivian:)
Kære Vivian. Det var godt du fandt din lidenskab igen :-) Happy

Er du single kvinde og vil på tantrakursus?

Du kan vælge mellem to typer af tantrakurser, når du er single kvinde, hvor du mærker dig selv mere, din seksualitet, dine varme følelser og din power som kvinde. På det ene kursus lærer du at modtage en tantra massage, og på det andet kursus lærer du at give tantra massage til en mand.

Vil du lære at modtage, eller vil du lære at give tantra massage?
De to kursustyper varer lige lang tid og koster det samme, så mærk efter hvad du har lyst til at lære.

Modtage eller give massage?

Ring hvis du har spørgsmål, og tjek oversigten over tantrakurser for kvinder. Hvis du kommer fra København kan jeg anbefale et af byens hoteller. De har rimelige priser, og så er du fri for at stresse over at rejse hjem samme dag.

Tantra handler om at mærke sig selv i virkeligheden, få mere integritet og mere glæde ved erotik og kærlighed. Dit tantrakursus er en livgivende oplevelse fyldt op med intimitet, nøgenhed og hengivenhed. Her får du mulighed for at opleve en stærkere forbindelse til din indre power og din seksualitet, hvis du vil.

Du mærker varmen i din seksualitet

Med dit tantrakursus kommer du tættere på at føle og mærke dig selv dybere. Kvinder er taknemmelige for at opleve varmen i seksualitet, kærligheden og hengivenheden. Tantramassage vækker lysten og erotikken dybt nede i kroppen, men skaber også power i hverdagen når seksualiteten bliver mere frigjort.

Hej Happy! Mit besøg

hos dig idag har sat dybe spor. Var egentlig lidt i tvivl om jeg ikke ville være beklemt over nøgenheden, men du gjorde mig rigtig tryg og jeg gik fra dig med et smil. Resten af dagen har været helt særlig, fordi jeg mærker mig selv nu. Tak for det!
Knus Susie
Kære Susie. Tantra massage er magisk og kan give meget store forandringer i vores krop og sjæl. Jeg er glad for at du mærker dig selv på en ny måde :-) Happy

Nyd din oplevelse uden stress

Der er ingen stress i tantra, fordi der er intet traditionelt mål med massagen. Du må alt, men skal ingenting. Du føler hvad du føler. Måske bliver du meget ophidset, og det er okay. Måske falder du i søvn, det er lige så okay.

Det er dejligt hvis du er spirituel anlagt, måske dyrker yoga og generelt er et empatisk menneske, men du kan slappe af fordi tantra stiller ingen krav. Tantra handler om at værdsætte det vidunderlige som alle mennesker indeholder. Alle mennesker er smukke, alle rummer vi det vidunderlige som tantra skaber en dybere forbindelse til.

Udløsning af energi eller befriende orgasmer

Det er fint at få udløsning af sin energi i løbet af kurset, men hensigten i tantramassage er mere i den spirituelle og personlige retning. Fordi hver gang vi bliver seksuelt tilfredsstillet, så er vi sultne igen i morgen. Det er dejligt at få en orgasme som varer resten af livet, fordi orgasmen er en befrielse. Udløsning af energi er dejligt, men rummer ikke samme befrielse.

En orgasme er mere stille og fin, sammenlignet med udløsning af energi. Orgasmen er et suk. En rørt tåre over at mærke sin sjæl, krop, sind og seksualitet samtidigt. En lettelse over at være elsket som menneske.
Vi må gerne blive meget ophidsede og få udløsning af vores energi, men tantra kan give mennesket en befriende orgasme, hvilket giver os så meget mere power i hverdagen.

Tantramassage healer nydelsen af erotik

Generelt er det manglen på dyb forbindelse mellem os, der skaber de største vanskeligheder i parforhold og sex. Gennem et tantrakursus i at give eller modtage tantramassage, lærer vi at være forbundet med os selv og et andet menneske samtidigt. Vi holder fast i forbindelsen, uden hverken at please den anden eller miste forbindelsen til vores egen lyst.

Med tantra tager vi kontrollen tilbage i vores liv, fordi vi kan mærke os selv og vores integritet bliver stærk.

Tantramassage for mig

var en fantastiske oplevelse af slappe fuldstændig af og være modtagende uden at give noget tilbage. (det eneste jeg skulle give tilbage var lidt penge)!
Jeg følte mig elsket og værdsæt. Alle mine celler i min krop åbnede sig op og nød det.
Jeg følte mig 100 % trygt hos dig, selv om du var en ukendt mand.
Jeg lærte at kende min krop på en kærlig måde. Og følte mig smukt og lettet
Det er den bedste gave jeg har givet mig selv, nemlig en fantastisk rejse ind i min krop, hvor jeg kunne slippe for angst og skam og føle kærligheden.
Enhver kvinde bør opleve tantra massage mindst en gang i sit liv.
Mange smil og et stort knus til dig
kærlig hilsen
sara
Tak Sara for din hilsen :-) Du er i høj grad værdsat, og det er fint at give dig massage. Glæder mig til at se dig igen. Mange hjertelige hilsner til dig fra Happy :-)

Sådan foregår et tantrakursus for kvinder

Tryghed og kærlighed er grundlaget for tantra, men det er også godt at være ren, glad og veludhvilet. Hvis du føler dig utilpas på dagen, eller har fået din periode, så bare ring og udskyd kurset til en anden dag. Det er du velkommen til.

Du får et bad inden kurset. Man er nøgen under den praktiske del af kurset.

Vælger du at lære at give tantra massage, lærer du at massere hele mandens krop, ben, baller, lingam, ryggen, brystkassen. Til massage af manden vil der være en kvindelig underviser som viser dig fremgangsmåden.

Hvis du har lyst til at øve dig i at modtage en tantra massage, bliver hele din krop masseret af en mandlig underviser. Det det vil sige dine arme og ben, din yoni, mave, bryster, ansigt, hals og ryggen, ballerne. Du bliver masseret med hele den mandlige tantramassørs krop, kærlighed og bevidsthed.

Tantra er frigjort

Tantra rummer store mængder af frihed til at mærke sin krop, kærligheden og seksualitetet. Du skal ikke noget, og du må alt. Det er en fordel for dig hvis du er afslappet omkring nøgenhed og intimitet.
Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.