Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Næste kursus Øen Mors: Sommertantra 2021 Kursus 1: Tantra massage med kærlighed og begær
Søndag 25. Juli 2021 kl. 13:00 - Tirsdag 27. Juli 2021 kl. 13:30   2650 kr. pr. person
8 pladser tilbage - Læs mere

Tantrakursus for par

Hands-on kursus

På et tantra kursus for par, giver du og din partner en hel tantramassage til hinanden, inklusiv yonimassage og lingammassage. På kurset bliver I guidet til at massere hinanden på en tantrisk måde, hvor forbindelsen mellem jer styrker på kærligheden og erotikken.

Efter tantrakurset

Fortæl din partner om hvad du følte da du fik tantra massage, og hvad din partners berøring og kærlighed gjorde godt for dig.
Et stærkt parforhold hviler på forbindelsen mellem jer. Jo mere berøring, og jo flere samtaler om gode følelser og personlig udvikling, des stærkere bliver parforholdet. Og hvis du mangler ord, så kan et kram og et kys fortælle lige så meget som hundrede ord.

kære Happy,

tak for en rigtig dejlig massage-aften i mandags - det var godt at opleve din dygtighed og seriøsitet - ikke mindst var jeg imponeret over din evne til at guide massagen - god stemme, stemmeføring og ordvalg - rigtig godt og professionelt. Og hvis jeg på et tidspunkt får sparet sammen til en massage, er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg skal bestille den, kærlig hilsen karen
Kære Karen, Det var rart du var med på kurset. Jeg synes det var en fantastisk aften! I var alle 10 seriøse og åbne i hjerterne. En god samling mennesker, og jeg nød meget at være i jeres selskab. Du er naturligvis altid velkommen til massage :-) Happy

Massagen er guidet

Tantramassagen bliver guidet, så man kan slappe af og lægge hovedet fra sig.

Ring hvis du har spørgsmål, og tjek oversigten over tantrakurser for par. Hvis I kommer fra København, kan jeg anbefale et af byens hoteller. De har rimelige priser, og så kan I uden stress nyde en kærlighedsweekend i Århus.

Nøgen og erotisk tantra massage

Efter en introduktion til tantraens teori og virkemidler tager I et bad sammen. Der er håndklæder parat til jer.

I er begge nøgne mens I masserer, så I kan få mest mulig kontakt med hinanden gennem hudens sanser. Undervejs er der forslag til hvordan massagen kan foregå, så man hele tiden føler sig på sikker grund. I tantra er det vigtigt at være tryg, derfor foregår undervisningen i et tempo som passer til jer.

Massage-undervisningen

Tantra massage til kvinden bliver gennemgået, så manden kan se hvordan han bruger sin krop, sine hænder og lingam. Underviseren og manden masserer kvinden i fællesskab. Massagen varer cirka en times tid.

Dernæst bliver tantra massage til manden gennemgået, så kvinden kan se hvordan hun bruger sin krop, sine hænder og sin yoni. Mens kvinden masserer manden en times tid bliver hun vejledt af underviseren.

Kære Happy.

Tantra-massage kursus hos dig i Mandags var kanont hyggeligt,med din fantastiske stemme...guidede du os smukt og sensuelt igennem massagen..sikken en energi og lige en rose til(: du formåede at være der for hver enkelt af os.
Du er et smukt og forunderligt væsen...TAK FOR DET stort varmt knus fra Andrea
Tak Andrea :-) Jeg var meget taknemmelig over at møde så mange dejlige og seriøse mennesker på en gang. I var alle sammen meget fine og smukke :-) Happy

Kurset varer cirka 3 timer

Når begge har fået en hel tantra massage er der tid til at afslutte jeres tantra oplevelse på den måde, som er bedst for jer.

Bagefter er der tid til spørgsmål og kommentarer om det I har oplevet sammen. Det kan anbefales at slappe af nogle timer, spise noget god mad og holde i hånd efter kurset.


Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.