Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Tantrakursus for par

Hands-on kursus

På et tantra kursus for par, giver du og din partner en hel tantramassage til hinanden, inklusiv yonimassage og lingammassage. På kurset bliver I guidet til at massere hinanden på en tantrisk måde, hvor forbindelsen mellem jer styrker på kærligheden og erotikken.

Efter tantrakurset

Fortæl din partner om hvad du følte da du fik tantra massage, og hvad din partners berøring og kærlighed gjorde godt for dig.
Et stærkt parforhold hviler på forbindelsen mellem jer. Jo mere berøring, og jo flere samtaler om gode følelser og personlig udvikling, des stærkere bliver parforholdet. Og hvis du mangler ord, så kan et kram og et kys fortælle lige så meget som hundrede ord.

Kære Happy.

Tantra-massage kursus hos dig i Mandags var kanont hyggeligt,med din fantastiske stemme...guidede du os smukt og sensuelt igennem massagen..sikken en energi og lige en rose til(: du formåede at være der for hver enkelt af os.
Du er et smukt og forunderligt væsen...TAK FOR DET stort varmt knus fra Andrea
Tak Andrea :-) Jeg var meget taknemmelig over at møde så mange dejlige og seriøse mennesker på en gang. I var alle sammen meget fine og smukke :-) Happy

Massagen er guidet

Tantramassagen bliver guidet, så man kan slappe af og lægge hovedet fra sig.

Ring hvis du har spørgsmål, og tjek oversigten over tantrakurser for par. Hvis I kommer fra København, kan jeg anbefale et af byens hoteller. De har rimelige priser, og så kan I uden stress nyde en kærlighedsweekend i Århus.

Nøgen og erotisk tantra massage

Efter en introduktion til tantraens teori og virkemidler tager I et bad sammen. Der er håndklæder parat til jer.

I er begge nøgne mens I masserer, så I kan få mest mulig kontakt med hinanden gennem hudens sanser. Undervejs er der forslag til hvordan massagen kan foregå, så man hele tiden føler sig på sikker grund. I tantra er det vigtigt at være tryg, derfor foregår undervisningen i et tempo som passer til jer.

Massage-undervisningen

Tantra massage til kvinden bliver gennemgået, så manden kan se hvordan han bruger sin krop, sine hænder og lingam. Underviseren og manden masserer kvinden i fællesskab. Massagen varer cirka en times tid.

Dernæst bliver tantra massage til manden gennemgået, så kvinden kan se hvordan hun bruger sin krop, sine hænder og sin yoni. Mens kvinden masserer manden en times tid bliver hun vejledt af underviseren.

Kære Happy. Vi glæder

os ofte over hvad vi lærte på tantramassage kurset, det giver meget til et parforhold. Og som vi talte om på kurset, vil det fint med en opfølgning på et tidspunkt, så vi kommer igen på et tidspunkt. Hilsen Carsten og Doris
Dejligt at høre, at parforholdet har haft glæde af 5 timers kursus :-) I er altid velkomne tilbage efter mere inspiration. Happy

Kurset varer cirka 3 timer

Når begge har fået en hel tantra massage er der tid til at afslutte jeres tantra oplevelse på den måde, som er bedst for jer.

Bagefter er der tid til spørgsmål og kommentarer om det I har oplevet sammen. Det kan anbefales at slappe af nogle timer, spise noget god mad og holde i hånd efter kurset.


Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.