Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Næste kursus Øen Mors: Sommertantra 2020 Kursus 1: Tantra massage med kærlighed og begær
Søndag 12. Juli 2020 kl. 13:00 - Tirsdag 14. Juli 2020 kl. 13:30   2700 kr. pr. person > Tantrakurser for par og singler

Tantrakursus for par

Hands-on kursus

På et tantra kursus for par, giver du og din partner en hel tantramassage til hinanden, inklusiv yonimassage og lingammassage. På kurset bliver I guidet til at massere hinanden på en tantrisk måde, hvor forbindelsen mellem jer styrker på kærligheden og erotikken.

Efter tantrakurset

Fortæl din partner om hvad du følte da du fik tantra massage, og hvad din partners berøring og kærlighed gjorde godt for dig.
Et stærkt parforhold hviler på forbindelsen mellem jer. Jo mere berøring, og jo flere samtaler om gode følelser og personlig udvikling, des stærkere bliver parforholdet. Og hvis du mangler ord, så kan et kram og et kys fortælle lige så meget som hundrede ord.

Kære Happy super kursus

du afholdte i århus for min dejlige kone og jeg, vi har fået et langt dyber og tætter forhold, hold da op det er dejligt tak tak tak
Dorthe og Gorm

Kære Gorm, Tak for din hilsen :-) Det var rart at have jer på tantrakursus, og vidunderligt at høre om jeres tættere forhold til hinanden. Happy

Massagen er guidet

Tantramassagen bliver guidet, så man kan slappe af og lægge hovedet fra sig.

Ring hvis du har spørgsmål, og tjek oversigten over tantrakurser for par. Hvis I kommer fra København, kan jeg anbefale et af byens hoteller. De har rimelige priser, og så kan I uden stress nyde en kærlighedsweekend i Århus.

Nøgen og erotisk tantra massage

Efter en introduktion til tantraens teori og virkemidler tager I et bad sammen. Der er håndklæder parat til jer.

I er begge nøgne mens I masserer, så I kan få mest mulig kontakt med hinanden gennem hudens sanser. Undervejs er der forslag til hvordan massagen kan foregå, så man hele tiden føler sig på sikker grund. I tantra er det vigtigt at være tryg, derfor foregår undervisningen i et tempo som passer til jer.

Massage-undervisningen

Tantra massage til kvinden bliver gennemgået, så manden kan se hvordan han bruger sin krop, sine hænder og lingam. Underviseren og manden masserer kvinden i fællesskab. Massagen varer cirka en times tid.

Dernæst bliver tantra massage til manden gennemgået, så kvinden kan se hvordan hun bruger sin krop, sine hænder og sin yoni. Mens kvinden masserer manden en times tid bliver hun vejledt af underviseren.

I lørdags var vi på Tantra kursus

hos dig. Tak for en rigtig god oplevelse.
Særligt var vi glade for den tryghed du formåede at skabe, og som gjorde det til en oplevelse vi vil huske.
Indledningsvis satte du os grundigt ind i de tilgange man som menneske kan ha´ til livet og omgivelserne, det var vi meget fascineret af.
Du beskrev hvordan man sammen kunne bevæge sig rundt på ”øen”, svinge mellem yderpunkterne, og hvordan energien hele tiden kan flytte sig.
Vi tænkte på om det var muligt du kort kunne ridse det op igen og sende til os?
På et tidspunkt kunne vi godt tænke os at bevæge os endnu dybere ned, hvad kan du anbefale os?
Endnu engang tak.
Hilsen
Sara og Daniel
Tak for tilbagemelding. Det er fedt I har tid til at sammensætte et par ord. Jeg har sendt mail til jer. Generelt er næste skridt efter det første tantrakursus, at tage et kursus mere :) F.eks. orgasmekursus hos mig eller andre, eller tage til udlandet og møde nye kulturer og andre mennesker. (Hvis budgettet holder til det :)
På mine orgasmekurser bruger man udløsningen af energi som raket for at få orgasme. Det er forholdsvis svært for de fleste af os, fordi vi lever i samfund med vægt på kontrol. Orgasme er noget mere end udløsningens velværelse tilfredsstillelse, lykke, afslapning. Orgasme er en befrielse der varer ved og som man har med sig alle steder. Det betyder at orgasmer giver større styrke, flere kræfter, mere mod, mere succes.
Happy

Kurset varer cirka 3 timer

Når begge har fået en hel tantra massage er der tid til at afslutte jeres tantra oplevelse på den måde, som er bedst for jer.

Bagefter er der tid til spørgsmål og kommentarer om det I har oplevet sammen. Det kan anbefales at slappe af nogle timer, spise noget god mad og holde i hånd efter kurset.


Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2020 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.