Mobil Lykkelig Forside Bestil tid hos lykkelig Gavekort Priser Videoer Ambjørn Spørgsmål Telefon Ambjørn: 26 13 41 11

Video om tantrakursus i København og Århus Tantra-kalenderen Forberedelse til tantramassage Tantramassage guide Massage af kvindens køn: Yoni-massage Massage af mandens køn: Lingam-massage Prøv en erotisk tantra-massage for kvinder i København eller Århus

Tantramassagens 4 hænder - kropsligt, sjæleligt, erotisk og åndeligt

Kursus i tantramassage er ikke kun teknik - det handler endnu mere om at være ren i hjertet og have kærlighed til sin partner.

Tantra massage er en spirituel massage - ikke kun en fysisk massage
Der er 4 hænder i tantra massage, og med dem giver du en hel tantra massage. De 4 hænder kommer fra hver sit sted af din personlighed, og de dækker forskellige behov hos din partner. På et tantrakursus kan du lære, hvordan du veksler mellem de 4 hænder - de 4 forskellige energier som tantra indeholder.

Tantra massagens første hånd: Det kropslige
Din tantra massage berører et andet menneskets krop, derfor må det interessere dig, hvordan kroppen føler og fornemmer dine hænder og din krop. Du må også være nysgerrig efter at forstå, hvordan personen der ligger nøgen foran dig har det med sin egen krop. Og du må vide, hvordan du selv har det med kroppen.

Der er ingen regler for hvordan en tantra massage skal foregå. Nogle tantramassører begynder ved fødderne, mens personen ligger på maven - andre begynder ved kønnet mens personen ligger på ryggen. Når du masserer kan dine hænder for eksempel udstråle ren kærlighed, omsorg, medfølelse og hengivenhed - det kan også være de udstråler noget andet. Læg mærke til dine hænder, når de rører ved personens krop og masserer vedkommende.

Tantra massagens anden hånd: Det sjælelige
Dine hænder er ikke de første der berører personen. Der har været hænder som tilhørte en elsker. Hænder som kærtegnede personen. Måske har der også været hænder som har slået personen, eller hænder der har afvist personen. Nogle hænder har gjort personen ondt, og andre har gjort personen glad.

Kernen i tantra er kærlighed - og den kommer i 4 forskellige udgaver i tantra. Jo mere kærlighed du kan udstråle gennem dine hænder, des dybere vil tantra massagen virke. Det er personens sjæl der undersøger, hvordan du rører ved kroppen. Gør det kærligt.

Hvad kærlighed er? Det spørgsmål besvarer du med tantra massagen.

Hej A! Vi bruger stadig det vi lærte på kurset. Tak for din gode måde at være på. Det er fantastisk at man kan være så tæt på fremmede og det føles bare helt ok! Det er din fortjeneste, jeg beundrer din ro og naturlige måde at være på. Håber vi ses igen :-) Knuz Maria.
Tak for din hilsen, Maria :-) Det er hver gang rørende for mig at se, hvor fint folk behandler hinanden på mine kurser. Ses en anden gang :-) Ambjørn
Skriv en hilsen i gæstebogen

Tantra massagens tredie hånd: Det erotiske
I din tantra massage berører du benene, kønsdelene, overkroppen, nakken, ansigtet, toppen af hovedet. Men ikke altid, og ikke hver gang lige.

Tantra massage løsner den erotiske energi ved at løsne fastlåste følelser og spændinger omkring kønsdelene, men også ved at løsne følelser og spændinger i resten af kroppen. Hensigten er at lade den erotiske energi flyde mere frit. Den erotiske energi er nemlig vores grundlæggende livskraft. Den erotiske energi får os til at stråle, være lykkelige og føle mod på tilværelsen.

Når du løsner den erotiske energi, vil du ofte opleve at der strømmer energi op i personens bryst og hals, og den healende energi spreder sig også ud i fødder, arme og nakke. Din partner kan blive opstemt, men der er ikke noget mål om at nå bestemt stadier af ophidselse. Målet er at opleve - med sine sanser - en følelse af mere kærlighed, frihed og lykke i kroppen.

Tantra massagens fjerde hånd: Det åndelige
Al visdom er kærlighed i forklædning. Al kærlighed er ånd i forklædning. Tantra er at bringe den åndelige kærlighed frem til dette øjeblik og give kærlighed uden krav til personen, der modtager massage.

Tantra massage indeholder masser af kærlighed - masser af ånd. Det er din opgave som tantramassør at vedligeholde din kontakt til universets ånd, som er kærlighed.

Hvis personen lyser og er glad efter massagen, hvis personens ansigt er åbent og fri for spændinger, hvis personen er fyldt op med livsmod og lyst til at leve - så har du i sandhed viderebragt det åndelige til den person, og du kan være tilfreds med din tantra massage.

Tantrakursus koster 1250 kr./pers. for 5 timer. Tag din partner med til tantrakursus i København eller Århus, og få en hjertelig oplevelse sammen.
Se tantra-kalenderen
med ugens kurser


Tag din kæreste med til kurser på lykkelig.


4 dage i tantraens tegn! Læs mere på sommerkursus.com

Flere veje til lykkelig.dk
 Angst  Clairvoyance  Depression  Sjove foredrag  Inspiration  Spirituelle kurser  Lykkeaften  Lykkekursus  Massage  Psykolog  Sexglad  Tantramassage  Tantrakursus  Tantra Wellness  Privat tantra workshop

Ambjørn
Tlf. 26 13 41 11
9-21 alle dage
Lykkelig København
Grundtvigsvej 27,
1864 Frederiksberg
Lykkelig Århus
Montanagade 29,
8000 Århus
Tantramassage Guide   Vilkår for denne hjemmeside © Christophani Communication
The fast, free and friendly   © 2021 Lykkelig   Historier   Ambjørn på Google+