Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Næste kursus Øen Mors: Sommertantra 2020 Kursus 1: Tantra massage med kærlighed og begær
Søndag 12. Juli 2020 kl. 13:00 - Tirsdag 14. Juli 2020 kl. 13:30   2700 kr. pr. person > Tantrakurser for par og singler

Hvad er Tantramassage?

Tantramassage er spirituel intimitet i massageform som styrker selvværdet, og som giver mere sexglæde og lyst til at være glad i hverdagen. Gennem tantra massagen lærer mennesket at nyde sin krop og sjæl så man kan leve mere hjerteligt og kraftfuldt.

Er tantra massage sex?

Du får massage af hele kroppen, også dit køn bliver masseret. Hvis du besøger en mandlig tantramassør, kan kvinden få massage indvendigt i yoni med hans lingam. Men tantramassage er ikke bare sex hos en veludrustet massør. Der er ingen jagt på udløsning og orgasme. Tantra har til formål at overføre visdom og medmenneskelig kærlighed fra massøren. Sex er irrelevant. Det handler om intimitet: At kunne mærke mere og føle mere. Det handler om personlig udvikling: At være mere til stede i verden som et frimodigt og glad menneske.

Kan tantra heale mindreværd? Ja.

Tantramassage vækker blidt den erotiske livsenergi gennem massage af hele kroppen. Massagen overfører spirituelle indsigter til dit væsen sådan at du slapper af i nakken og skuldrene. Automatisk synker du dybere ned i kroppen, væk fra hovedets kværnende tanker.
Tanker som:
"Er jeg god nok?"
"Hvad er meningen med mit liv?
"Hvorfor er det så svært at blive elsket af et andet menneske?"

Gennem tantra massage er muligt at mærke sig selv på en mere lykkelig måde.
Mere erotisk.
Mere glad.
Mere fri.
Mere følelse og færre tanker.

Tantramassage giver mere sexlyst

Mænd får stærkere erektion når de får tantra massage, men samtidigt kommer de væk fra unaturlige præstationsangst, fordi i tantra er det okay at lingam føler præcist det den gør: Erigeret eller afslappet, begge dele er helt okay.

Kvinder bliver mere salige i følelserne, åbner sig for mandens kærlige lingam, og hun blivet ophidset når hun får tantra massage.
Men hun skal ikke noget. Hun må alt, men skal ingenting.

Man bliver mere liderlig af tantra end ved traditionel sex og erotik og porno, fordi man mærker sin egen krop og partnerens kærlighed dybere.

Tantra bader dig i ren livsenergi

I tantramassage gennemlever du perioder af dyb afslappelse skiftende med intens ophidselse dybt inde i kroppen. Denne vekselvirkning åbner for dine energibaner i hele din krop og sjæl. Du får op til halvanden times total afslapning skiftende med intens nydelse og fryd, uden at skulle yde noget til gengæld. Gennem tantraens blide og kærlige berøringer, spredes den værdifulde livsgenergi ud i hele din krops univers, hvor energien renser og skaber mere lykkebringende liv i din sjæl, i dit sind og i dit kød.

Tantra er fryd i øjeblikket, uden at skulle yde noget til gengæld.

Hvordan foregår tantrakurset?

På kurset bliver du guidet til at give og/eller modtage en hel tantramassage. Vi arbejder konkret med at få mere kontakt til følelserne og erotikken i kærlighedslivet. På kurset er der plads til alle dine følelser, du må godt være dig.
Vælg mellem Tantrakursus for par eller Tantrakursus for kvinder. Det er en fordel hvis du er afslappet omkring kærlighed og nøgenhed, og super godt hvis du kender til emner som meditation, healing, personlig udvikling.
Kurset hylder mangfoldighed, og vi er ikke hellige.

Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2020 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.