Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Køb tantrakursus Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Hvad er Tantramassage?

Tantramassage er spirituel kærlighed i massageform, som styrker selvværdet og giver dig mere sexglæde og lyst til at være glad i hverdagen. Gennem tantra massagen lærer mennesket sin krop bedre at kende, så man får lyst til at leve på en mere hjertelig og mere kraftfuld måde.

Tantramassage vækker blidt den erotiske livsenergi gennem massage af hele kroppen. Massagen overfører spirituel kærlighed til dit væsen, sådan at du slapper af i nakken og skuldrene, og automatisk synker dybere ned i kroppen. Gennem tantra massage er det for mange muligt at mærke sig selv på en mere lykkelig måde. Mere erotisk. Mere glad. Mere fri. Mere følelse og færre tanker.

Tantramassage giver mere sexlyst

Mænd får større erektion og ejakulerer stærkere, når de får tantra massage. Kvinder bliver salige, åbner sig for mandens kærlige lingam og bliver meget ophidsede, når hun får tantra massage.
Såan er det.
Man bliver meget mere liderlig af tantra end ved traditionel sex og erotik, fordi man mærker sin egen krop og partnerens kærlighed meget dybere.

Tantra bader dig i ren livsenergi

I tantramassage gennemlever du perioder af dyb afslappelse skiftende med intens ophidselse dybt inde i kroppen. Denne vekselvirkning åbner for dine energibaner i hele din krop og sjæl. Du får op til halvanden times total afslapning skiftende med intens nydelse og fryd, uden at skulle yde noget til gengæld. Gennem tantraens blide og kærlige berøringer, spredes den værdifulde livsgenergi ud i hele din krops univers, hvor energien renser og skaber mere lykkebringende liv i din sjæl, i dit sind og i dit kød.

Tantra er fryd i øjeblikket, uden at skulle yde noget til gengæld.

Hvordan foregår tantrakurset?

På kurset bliver du guidet til at give og/eller modtage en hel tantramassage. Vi arbejder konkret med at få mere kontakt til følelserne og erotikken i kærlighedslivet. På kurset er der plads til alle dine følelser, du må godt være dig.
Vælg mellem Tantrakursus for par eller Tantrakursus for kvinder. Det er en fordel hvis du er afslappet omkring kærlighed og nøgenhed, og super godt hvis du kender til emner som meditation, healing, personlig udvikling.
Kurset hylder mangfoldighed, og vi er ikke hellige.

How to learn Happy Tantra?

Hvordan lærer man Happy Tantra?

What is tantra massage?

Hvad er tantra massage?

What is tantrasex?

Hvad er tantrasex?

What is yoni massage?

Hvad er yoni massage?

What is lingam massage?

Hvad er lingam massage?

Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2019 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.