Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Køb tantrakursus Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Hvad er tantrasex?

Mange mennesker har lært at have sex i skolen, eller gennem at studere pornografi. Endnu flere mennesker har lært at dyrke sex gennem de erfaringer de har samlet igennem livet.
Det er meget normalt at sex foregår på en måde der ligner menneskets parring for at få børn. Det er noget vi gør for at få udløsning, og det føles dejligt.

I tantra er der plads til al din kærlighed, dit begær, alle dine udløsninger af energi, din tryghed, dine orgasmer. Men målet er ikke en parring som den man anvender for at få børn. Målet er en forening mellem de to mennesker, og en forening mellem du og dig selv, samt en forening mellem dig og al din visdom.

Manden skal "holde ud" i tantra?

En kvinde sagde til mig: "Jeg elsker når mænd dyrker tantra. Så holder de meget længere, så jeg også kan nå at få noget ud af det."
Det er naturligvis ikke tantra. Mænd må få udløsning i tantra, med mindre de tilhører en eller anden repressiv religion. En fri mand får udløsning, hvis han har lyst til det. Det samme gælder kvinden. Masser af kvinder får udløsning af deres energi i tantra, og det er helt okay.

Tantra tager lang tid?

Du kan dyrke tantrasex på 10 sekunder og nå en super tilstand af ophidselse, livsenergi, visdom og forankring i din krop. Eller du kan bruge 3 timer, hvis du og din partner har lyst til det.
Tiden er af ingen betydning, fordi du oplever alligevel aldrig mere end max 0.3-0.5 sekund sammenhængende tid.
Spørgsmålet er hvad du laver lige nu. Og nu. Og nu. Og nu.

Man skal være vegetar for at dyrke tantra?

Vegetarer kan have vanskeligt ved at dyrke Happy Tantra, fordi begæret er afhængig af protein og testosteron. Vegetarer kan i stedet dyrke nogle former for vegetativ tantra, hvor man arbejder på at omforme seksualiteten i mennesket. Vegetativ tantra er repressiv, og gør mennesket til munk eller nonne.

Til gengæld kan også nogle kødspisere finde det svært at dyrke Happy Tantra. Kødspisere har mere livskraft, men man skal huske at bevare sin empati. Og hvis man har overdrevet sin madglæde, kan manden blive for fed til tantra. For meget mad kan lagre fedt i mandens kød, og så falder testosteronens power til at elske, leve og grine.

Hvis du er vegetar, så bliv ved med det. Grøntsager smager fantastisk. Og hvis du spiser kød, så bliv ved med det.
Men hvis du mister dit begær, så vil Happy Tantra ikke være noget for dig, så må du i stedet vælge vegetativ tantra.

Tantra bygger på særlige teknikker og samlejestillinger?

Nej, der er ikke en særlig teknik i tantra i form af samlejestillinger eller magiske trigger-punkter på kroppen. I tantra bruger du hele dit væsen, når du elsker med din kæreste. Det er en stor opgave, fordi du er et stort menneske. Mange som er interesseret i tantra, de dyrker også yoga, meditation, sanseøvelser, og snakker om deres følelser.

Lær tantrasex

Du kan lære tantrasex på et tantrakursus for par. Glæder mig til at se jer.

How to learn Happy Tantra?

Hvordan lærer man Happy Tantra?

What is tantra massage?

Hvad er tantra massage?

What is tantrasex?

Hvad er tantrasex?

What is yoni massage?

Hvad er yoni massage?

What is lingam massage?

Hvad er lingam massage?

Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2019 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.