Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Hvad er tantrasex?

I tantrasex er der plads til al din kærlighed, dit begær, alle dine udløsninger af energi, din tryghed, dine orgasmer. Men målet er ikke en parring som den man anvender for at få børn. Målet er en forening mellem de to mennesker, og en forening mellem du og dig selv, samt en forening mellem dig og al din visdom.

Tantra bygger på særlige teknikker og samlejestillinger?

Der er ikke en særlig teknik i tantra i form af samlejestillinger eller magiske trigger-punkter på kroppen. I tantra bruger du hele dit væsen, når du elsker med din kæreste. Det er en stor opgave, fordi du er et stort menneske. Mange som er interesseret i tantra, de dyrker også yoga, meditation, sanseøvelser, og snakker om deres følelser.

Manden skal "holde ud" i tantra?

En kvinde sagde til mig: "Jeg elsker når mænd dyrker tantra. Så holder de meget længere, så jeg også kan nå at få noget ud af det."
Det er naturligvis ikke hensigten med tantra. En fri mand får udløsning, hvis han har lyst til det. Det samme gælder kvinden. Masser af kvinder får udløsning af deres energi i tantra, og det er helt okay, men udløsning er ikke tantraens mål.

Tantra tager lang tid?

Du kan dyrke tantrasex på 10 sekunder og nå en super tilstand af ophidselse, livsenergi, visdom og forankring i din krop. Eller du kan bruge 3 timer, hvis du og din partner har lyst til det.
Tiden er af ingen betydning, fordi vi oplever alligevel aldrig mere end max 0.3-0.5 sekund sammenhængende tid.
Spørgsmålet er hvad du laver lige nu. Og nu. Og nu. Og nu.

Man skal være vegetar for at dyrke tantra?

Vegetarer kan have vanskeligt ved at dyrke Happy Tantra, fordi begæret kommer fra musklerne der hos begge køn skabes af protein og testosteron. Men vegetarer kan dyrke nogle former for vegetativ tantra, hvor man arbejder på at omforme seksualiteten i mennesket. I vegetativ tantra stræber mennesket efter at fjerne begæret og blive munk eller nonne uden sexlyst.

Skal man være kødspiser for at dyrke tantra?

Nogle kødspisere kan have svært ved at dyrke Happy Tantra. Kødspisere skal være særligt omhyggelige med at bevare deres empati, respekt og livsglæden. Og hvis man har overdrevet sin madglæde, kan manden blive for fed til tantra. For meget mad lagrer fedt i mandens kød, og så falder hans erektion.

Happy Tantra eller vegetativ tantra

Hvis du er vegetar, så bliv ved med det. Grøntsager smager fantastisk. Og hvis du spiser kød, så bliv ved med det.
Men hvis du mister dit begær, så vil Happy Tantra ikke være noget for dig, så må du i stedet vælge vegetativ tantra.

Lær tantrasex

Du kan lære tantrasex på et tantrakursus for par. Glæder mig til at se jer.

Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2021 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.