Mobil Lykkelig Forside Bestil tid hos lykkelig Gavekort Priser Videoer Ambjørn Spørgsmål Telefon Ambjørn: 26 13 41 11

Video om tantrakursus i København og Århus Tantra-kalenderen Forberedelse til tantramassage Tantramassage guide Massage af kvindens køn: Yoni-massage Massage af mandens køn: Lingam-massage Prøv en erotisk tantra-massage for kvinder i København eller Århus

Massage af kvindens køn: Yoni-massage
På tantrakursus lærer manden at massare kvindens køn på en naturlig, respektfuld og kærlig måde.

Yoni-massage handler om at give kvindens køn kærlig berøring
Yoni-massage har som mål at ære det hellige rum som kvindens køn udgør - indgangen til kvindens kærligheds tempel. I tantra kalder man kvindens køn for Yoni.

Yoni-massage begynder med tryghed og tillid
Begynd massagen med at gøre det behageligt for din kvinde. Hun kan slappe af og indstille sig på, at hun intet skal yde - bare nyde. Sæt dig mellem hendes ben og sørg for, at hun har det godt og ikke er stresset. Det er ikke noget mål om at yoni-massagen skal give hende orgasme. Målet er at hun nyder massagen i hele kroppen. Hvis hun får orgasme vil den formodentlig være dybere end den plejer at være.

Massage af din kvindes læber
Masser blidt din kvindes ben, hendes mave, hofterne, brysterne. Dit første mål er at opbygge tryghed og tillid. Hæld massageolie op i dine hænder, varm olien et øjeblik, og masser blidt hendes krop. Masser rundt om hendes skede, og sørg for at der også er olie på de store læber og de små læber. Når hun er afslappet, masserer du blidt læberne og bunden af kroppen. Giv dig god tid. Elsk hendes yoni i hjertet. Kvindens køn er sammenkoblet med tusindvis af nervetråde til hele hendes krop. Når du masserer læberne, ved at kærtegne, stryge og blidt klemme dem, kan det være du lægger mærke til ømhed eller spændinger.
Lad din yoni-massage opløse spændingerne blidt og roligt. Det kan være en fordel at massere kvindens skamlæber (skam betyder her "de private læber") i tavshed, men snak sammen hvis I er i tvivl om hvordan det skal gøres, så det er rart for din kvinde. Masser læberne grundigt - og med stor nænsomhed og blidhed - og masser også mellemkødet ned til anus, samt venusbjerget ovenfor kønnet.

Massage af klitoris
Klitoris er kronjuvelen i kvindens køn. Den er opbygget ligesom manden pik. Den har et skaft og et hoved. Mærk efter blidt. Du kan kærtegne og blidt massere skaftet og hovedet. Klitoris er mere følsom end mandens pik, fordi den har flere følenerver. Masser rundt i en cirkel rundt om klitoris. Den ene og den anden vej. Du kan blidt klemme hovedet af klitoris mellem tommel- og pegefinger. Dette er med til at gøre din kvinde opstemt.

Kære Ambjørn. Jeg meldte mig med spænding, til dit tantra massage kursus som enlig kvinde. Under kurset arbejdede jeg sammen med en mand, jeg ikke kendte, og det gik overraskende godt, selvom jeg til at starte med syntes, at det var lidt grænseoverskridende. Undervejs gav jeg mere og mere slip, og følte næsten, at jeg svævede.
Jeg fik rigtigt meget ud af både at give og modtage massage, og dagen efter havde jeg en ny følelse af fuld accept af min krop. Det var skønt.
Til daglig arbejder jeg som behandler m. bl.a. massage, og jeg overvejer nu, hvordan jeg kan få integreret nogle af de teknikker jeg lærte hos dig, på en positiv og bekræftende måde for mine kunder.
Jeg vender helt sikkert tilbage. Jeg ved, at jeg sagtens kan lære mere.
Knus. Ulla
Kære Ulla, Tak for din hilsen :-) Det var dejligt at møde dig på kurset, og fint at du fik et godt udbytte. Du skal give masser af tantra massage, synes jeg :-) Ambjørn
Skriv en hilsen i gæstebogen

Massage af skeden
Hvis din kvinde er opstemt og har lyst, kan du massere skedens vægge indvendigt. Brug dine fingre, eller din lingam hvis den er ophidset. Du kan mærke at nogle steder er der overfladiske spændinger i skedevæggen, som du kan løsne og lindre med blid og kærlig massage. Mens du masserer skeden indvendigt med dine fingre eller din lingam, kan du samtidigt stryge henover og blidt massere eller kærtegne hendes bryster, mave, arme, hals, ben og ansigt - på den måde som er komfortabel og behagelig for jer begge.

Brug din maskuline kraft
Hvis din kvinde bliver meget opstemt, så spred hendes ben, grib fat om hendes hofter og træk hendes krop op mod dig. Lad hende mærke at du er en stærk mand, og at du har et begær efter hende. Hvis din lingam er ophidset, kan du tage hende mens du holder fast i hendes hofter, rundt om ryggen eller kærtegner hendes hals, bryster og mave. Det er ikke meningen at hun skal komme, eller du skal komme. Gør det bare et par minutter, så hun kan mærke dit begær. Efter et par minutter giver du slip på hende, og laver igen en blidere massage for at trække den gode energi ud i armene og ned i benene.

Lad din kvinde ride på lystens bølge
Når din kvinde bliver mere og mere ophidset nærmer hun sig en udløsning. Du kan holde igen og bygge mere energi op. Hvis din kvinde har lyst til at lade energi sive ud i sin krops chakraer uden orgasme, kan du hjælpe hende med at standse massagen lige inden ud får udløsning. Opbyg igen mere energi, og stands. Dette kalder man i tantra, at man rider på bølgen af lyst.

Yoni-massage kan udløse stærke følelser
Din kvinde kan få stærke følelser, når du giver hende yoni-massage. Dem kan du give plads til. Gennem et liv har vi også haft mindre god erotik, hvorfra både mænd og kvinder oplagre stærke følelser, som er spændt fast i og omkring vores kønsdele.

Afslut massagen med putning
Kys hende blidt efter massagen. Hold om hende og lad hende hvile ind til dig. Måske falder I begge i søvn. Denne massage kan du give hende hver dag, eller så ofte hun har lyst, og det vil styrke den kærlige forbindelse imellem jeres hjerter og kroppe.

Find din egen form for yoni-massage
Kvindens køn kan masseres på mange måder. Udenpå og indeni. Med fingrene. Med hænderne. Med dine læber og din tunge. Find den måde, som giver glæde og vellyst for din kvinde. Der er mange måder at gøre det på, og der er plads til at lege og eksperimentere.

Tantrakursus koster 1250 kr./pers. for 5 timer. Tag din partner med til tantrakursus i København eller Århus, og få en hjertelig oplevelse sammen.
Se tantra-kalenderen
med ugens kurser


Tag din kæreste med til kurser på lykkelig.


Flere veje til lykkelig.dk
 Angst  Clairvoyance  Depression  Sjove foredrag  Inspiration  Spirituelle kurser  Lykkeaften  Lykkekursus  Massage  Psykolog  Sexglad  Tantramassage  Tantrakursus  Tantra Wellness  Privat tantra workshop

Ambjørn
Tlf. 26 13 41 11
9-21 alle dage
Lykkelig København
Grundtvigsvej 27,
1864 Frederiksberg
Lykkelig Århus
Montanagade 29,
8000 Århus
Yoni-massage   Vilkår for denne hjemmeside © Christophani Communication
The fast, free and friendly   © 2021 Lykkelig   Historier   Ambjørn på Google+