Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Køb tantrakursus Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Hvad er yoni-massage?

Fysisk begynder kvindens yoni et stykke nede i inderlårene, den omfavner skeden og klitoris, fortsætter op på venusbjerget. Yoni er forbundet med kvindens bryster og hendes hals, ørene, samt al hendes hud.

Følelsesmæssigt er kvindens yoni forbundet med hele hendes væsen. Hvis hun udsættes for psykiske spændinger, samler de sig i hendes skede og i halsen. Det betyder hun kan komme i kontakt med psykisk smerte, når hun har samleje eller har manden i sin mund, og kan naturligt nok begynde at græde. Derfor giver det god mening at massere skeden indvendigt. Enten med dine fingre, eller med din lingam. Man kan også anvende en dildo, men din lingam er så meget mere blød og følsom, og samtidigt stærk. Du kan også massere halsen, men vær blid, brug dine læber og fingrene ganske nænsomt.

Yoni er unik

Jeg har aldrig set to yoni som var ens, og jeg tvivler på om de findes noget sted på planeten, undtagen muligvis hos enæggede tvillinger. Jeg går ud fra at yoni er lige så unik som et fingeraftryk. Derfor bliver jeg ked af det hvis en kvinde tænker dårligt om sit køn, eller unødvendigt køber en operation for at fjerne personligheden i yoni. Det er der ingen grund til. Din yoni er et perfekt udtryk for dig.

Yoni er mest følelser, og ikke meget sex

Nogle gange vil mænd lære at massere yoni for at blive mere effektive til at give deres kvinde en udløsning. Det er okay. Men jeg tror de fleste porno-sider kan lære dig yoni-massage hurtigere end et tantrakursus.

I tantra er yoni-massage primært en vej til at befri kvinden for skam og skyld, og frygt, for at hun bagefter kan føle mere når hun har erotik med sin mand. Sekundært er yoni-massage medvirkende til at give kvinden dybere udløsninger, og måske også en orgasme.

Massage af skeden eller klitoris

Klitoris svarer til mandens penis. Den er en del af kvindens udadvendte seksualitet. Med klitoris søger hun en høj energi der kan udløses for at skabe nydelse, tilfredsstillelse og velvære.

Det er godt at massere kvindens klitoris, hvis hun ønsker at nyde sit begær noget mere.

Skeden svarer til mandens mandens anus. Skeden er den feminine side af vores seksualitet, den side af os som tager imod. Skeden er krævende, den vil have mandens lingam. Med skeden søger kvinden en dyb energi der fylder hele hendes krop og sjæl med kærlighed, hvilket kan give hende orgasme eller udløsning.

Du skal massere kvindens skede, hvis hun ønsker at nyde sin tryghed og kærlighed noget mere, og forbinde sig med sin integritet.

Hvordan gør man praktisk?

Når du masserer kvindens yoni, brug din tunge, dine læber, din mund, din næsetip, hænderne, fingrene, huden, penishovedet, dit lem. Men stærkest virker din kærlighed, din intention. Hvis du har intention om gøre noget godt for din kvinde, så stands massagen. Du skal altid massere kvindens yoni fordi du selv får nydelse af det.

Hvis du masserer yoni for din kvindes skyld, bliver hun anspændt og bange for ikke at komme hurtigt nok, eller bange for ikke at kunne føle det som du ønsker for hende. Hun bliver stresset. Lad være med det. Altid massere kvindens yoni fordi du selv synes det er dejligt at smage hende, berøre hende, mærke hende. Det er tantra.

Udløsning eller orgasme?

Din kvinde kan få udløsning, ryste, skælve, stønne, spjætte. Bagefter falder hun sammen, og senere er hun klar igen til at nyde udløsningens tilfredsstillelse. Det er dejligt.

Orgasmen er noget andet, den er en befrielse. Orgasmen kommer hver gang i en ny form, og dér hvor kvinden er blevet fri, har hun bagefter forbindelse med en større power i sit liv.

Det er din kvinde der bestemmer, hvad hun har lyst til. Begge dele er lige godt: Udløsning eller orgasme. De er bare forskellige. Den ene holder for altid, den anden giver fornyet sult igen i morgen.

Lær yoni-massage

Du kan lære yoni-massage på et tantrakursus for par. Glæder mig til at se jer.

Der er også kurser for kvinder der ønsker at opleve en yoni-massage på sin egen krop.

Jeg elsker det i dig,

som med stor kærlighed og visdom spejler det jeg elsker i mig - aaaah! Tak for i dag :)
M
Tak søde. Du er nem at elske, og dejligt at mødes som tantraen. Knus fra Happy

How to learn Happy Tantra?

Hvordan lærer man Happy Tantra?

What is tantra massage?

Hvad er tantra massage?

What is tantrasex?

Hvad er tantrasex?

What is yoni massage?

Hvad er yoni massage?

What is lingam massage?

Hvad er lingam massage?

Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2019 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.