Tantrakursus.dk Tantra for par Tantra for kvinder Tantra i solskin Tantra i snevejr Guide til tantra Tantra Kurser i DK Kontakt Tantra Massage Sommertantra.dk
Happy Tantrakurser med hands-on • Kærlighedsoplevelsen for jer to eller personlig udvikling for dig alene.

Hvad er yoni-massage?

Kvindens yoni begynder et stykke nede i inderlårene, den omfavner skeden og klitoris, kønnets læber og skedens dybde, den fortsætter op på venusbjerget. Yoni er forbundet med kvindens bryster og hendes hals, ørene, samt al hendes hud.

Følelsesmæssigt er kvindens yoni forbundet med hendes oplevelser. Hvis hun udsættes for psykiske spændinger, samler de sig i hendes skede og i halsen. Det betyder hun kan komme i kontakt med psykisk smerte, når hun har samleje eller har manden i sin mund, og kan naturligt nok begynde at græde. Derfor giver det god mening at massere skeden indvendigt. Enten med dine fingre, eller med din lingam. Man kan også anvende en dildo, men din lingam er mere blød og følsom, og samtidigt stærk. Du kan også massere halsen, men vær blid, brug dine læber og fingrene nænsomt.

Yoni er mest følelser, og ikke meget sex

Nogle gange vil manden lære at massere yoni for at blive mere effektiv til at give sin kvinde en udløsning. Det er okay. Men jeg tror de fleste porno-sider kan lære dig yoni-massage hurtigere end et tantrakursus.

I tantra er yoni-massage primært en vej til at befri kvinden for skam og skyld, og frygt, for at hun bagefter kan føle mere når hun har erotik med sin mand. Sekundært er yoni-massage medvirkende til at give kvinden dybere udløsninger, og måske også en orgasme.

Massage af skeden eller klitoris

Klitoris svarer til mandens penis. Den er en del af kvindens udadvendte seksualitet. Med klitoris søger hun en høj energi der kan udløses for at skabe nydelse, tilfredsstillelse og velvære.

Det er godt at massere kvindens klitoris, hvis hun ønsker at nyde sit begær noget mere.

Skeden er kvindens feminine side af hendes seksualitet, den side af hende som tager imod. Skeden er krævende, den vil have mandens lingam. Med skeden søger kvinden en dyb energi der fylder hele hendes krop og sjæl med kærlighed, hvilket kan give hende orgasme eller udløsning.

Du kan massere kvindens skede med din erigerede lingam, hvis hun ønsker at nyde sin tryghed og kærlighed noget mere, og forbinde sig med sin integritet.

Hvordan gør man praktisk?

Når du masserer kvindens yoni, brug din tunge, dine læber, din mund, din næsetip, hænderne, fingrene, huden, penishovedet, dit lem. Men stærkest virker din kærlighed, din intention. Det er godt at massere hende fordi du selv kan lide det, så nyder hun det mere.

Udløsning eller orgasme?

Din kvinde kan få udløsning, ryste, skælve, stønne, spjætte. Bagefter falder hun sammen, og senere er hun klar igen til at nyde udløsningens tilfredsstillelse. Det er dejligt.

Orgasmen er noget andet, den er en befrielse, den kan komme som et gisp, som et suk, som et slip. Orgasmen kommer hver gang i en ny form, og dér hvor kvinden er blevet fri, har hun bagefter forbindelse med en større power i sit liv.

Det er din kvinde der bestemmer, hvad hun har lyst til. Begge dele er lige godt: Udløsning eller orgasme. De er bare forskellige. Den ene holder for altid, den anden giver fornyet sult igen i morgen.

Lær yoni-massage

Du kan lære yoni-massage på et tantrakursus for par. Glæder mig til at se jer.

Der er også kurser for kvinder der ønsker at opleve en yoni-massage på sin egen krop.

Jeg anbefaler dig til

mine veninder!
Har allerede givet din side videre til et par stykker. Du gør det på en god og sober måde. Jeg er aldrig blevet rørt på den måde intimt, det føltes utroligt naturligt og godt. Det var erotisk, uden at være sex! Tak Happy.
Fadhila
Kære Fadhila, Tak for dine ord. Alle er velkomne. Og det er rigtigt, det er ikke sex. For mig er det en søgen efter at skabe integration mellem krop og sindet, en bedre sammenhæng mellem det vi tænker og det vi føler. Kærlig hilsen Happy

Hvordan lærer man Happy Tantra?
How to learn Happy Tantra?

Hvad er tantra massage?
What is tantra massage?

Hvad er tantrasex?
What is tantrasex?

Hvad er yoni massage?
What is yoni massage?

Hvad er lingam massage?
What is lingam massage?


Tantrakursus Køb Tantrakursus Kontakt


Hold ferie og lær tantra. Sommerferie med Tantra Kursus og All-inklusive. Hold ferie og få ny inspiration til dit sexliv.

Bog om tantra. Tantramassørens Guide til Bedre Sex.

Tantrakursus for par og kvinder. © 2020 Happy Tantra er et tilbud fra Foreningen Fridag i Århus.
Al tantra-undervisning foregår i Århus, København og på Mors. Happy Tantra er et ikke-kommercielt tilbud for spirituelt interesserede mennesker. Der foregår hverken behandling eller terapi på vores kurser, alle tantrakurser henvender sig til sunde og raske mennesker, der ønsker mere glæde og power i hverdagen.